Skip to main content

Onze restaurants

Ashoka Restaurant - Goed Indiaas Restaurant in Amsterdam
Spuistraat 3G
1012 SP Amsterdam
T: +31 - 20 221 0446
E: info@ashokarestaurant.nl
Ashoka Restaurant - Goed Indiaas Restaurant in Amsterdam
Kinkerstraat 7
1053 DB Amsterdam
T: +31 - 20 341 78 12
E: kinker@ashokarestaurant.nl

Goed Indiaas Restaurant in Amsterdam

Goed Indiaas Restaurant in Amsterdam

Op zoek naar een goed Indiaas restaurant in het centrum van Amsterdam? Ashoka Restaurant staat bekend als een heel goed Indiaas restaurant in Amsterdam. Bij Ashoka bieden wij Indiase en Nepalese gerechten.

We hebben een zeer goed team van chef-kok, kok en serveerster. Ons team zal u zeer goede gastvrijheid bieden.

Geniet van een voor-, hoofd- en nagerecht. U hebt de keuze uit vis-, vlees- en vegetarische gerechten. De Tandoori en Curry gerechten zijn de specialiteit van het huis en brengen uw smaakpapillen in vervoering. Wilt u het pittig of net iets milder? Het valt zo gek niet te bedenken of Ashoka kan het u bieden uit haar variëteit aan Indiase gerechten. Wij serveren ook een aantal heerlijke gerechten uit de Nepalese keuken.

Ashoka Restaurant is gelegen in Amsterdam centrum. Het is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. De Dam en het Centraal Station zijn op 5-7 minuten loopafstand. Ook vanaf de Bloemenmarkt en het Leidseplein is het snel bereikbaar. Behalve dat het mogelijk is om te dineren, verzorgt de vriendelijke bediening ook warme lunches. Ook afhalen is mogelijk.

Om zeker te zijn dat u maximaal bij ons genieten kan, reserveer dan uw tafel online, met een e-mail of bel ons gewoon.