Skip to main content

Onze restaurants

Ashoka Restaurant - MOV

Amsterdam Centrum

Spuistraat 3G
1012 SP Amsterdam
T: +31 - 20 221 0446
E: info@ashokarestaurant.nl
Ashoka Restaurant - MOV

Amsterdam West

Kinkerstraat 7
1053 DB Amsterdam
T: +31 - 20 341 78 12
E: kinker@ashokarestaurant.nl

Duurzaamheid bij Ashoka


ONZE INZET, INITIATIEVEN EN BIJDRAGE

Ashoka Restaurant - MOV

Charity: Water

2022-2023

Bij Ashoka Amsterdam worden we gedreven door een diep commitment aan maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Met grote trots kondigen we onze samenwerking aan met Charity: Water en onze toegewijde steun voor hun transformerende initiatieven in Nepal.

Aanpak van kritieke behoeften

In Nepal is het probleem van toegankelijke en schone waterbronnen bijzonder acuut, vooral in afgelegen en achtergestelde gemeenschappen. In het besef van dit dringende probleem heeft Ashoka Amsterdam zijn steun toegezegd aan de missie van Charity: Water om schoon water te verschaffen aan degenen die het nodig hebben.

Een belofte van impact

Met onze bijdrage van 10.000 euro staan we zij aan zij met Charity: Water in hun streven om vitale waterprojecten in Nepal te realiseren. Deze donatie zal rechtstreeks de voorgestelde subsidie aan Helvetas Nepal ondersteunen, met een totaal van $2,2 miljoen, gericht op het opzetten van 3.923 waterpunten in gebieden zoals de districten Dailekh, Kalikot, Jajarkot of Surkhet. Specifiek zal onze bijdrage helpen bij de installatie van 17 nieuwe kraanpijpen, waardoor gezinnen in landelijke gemeenschappen in de districten Dailekh, Kalikot, Jajarkot of Surkhet betrouwbare toegang krijgen tot veilige en schone waterbronnen.

We danken jullie allemaal voor jullie vertrouwen, steun en liefde voor Ashoka.

Ashoka Restaurant - MOV

Duurzame verpakkingen voor Takeaway

Wij gebruiken momenteel 90% BIO disposables dozen voor levering en afhaling. Onze missie is 100% bio disposables binnen 2023. Zeg nee tegen plastic!
Ashoka Restaurant - MOV

Natuurbehoud

We nemen een initiatief om de meest bedreigde dieren in Nepal te beschermen.