Skip to main content

Onze restaurants

Ashoka Restaurant - Groepen

Amsterdam Centrum

Spuistraat 3G
1012 SP Amsterdam
T: +31 - 20 221 0446
E: info@ashokarestaurant.nl
Ashoka Restaurant - Groepen

Amsterdam West

Kinkerstraat 7
1053 DB Amsterdam
T: +31 - 20 341 78 12
E: kinker@ashokarestaurant.nl

Groepsdiner bij Ashoka

Bent u op zoek naar een heerlijk restaurant voor een groepsdiner in Amsterdam Centrum? Ashoka is dan uw beste keuze.

Het speciale Private Dining of Shared Dining menu van onze chef-kok bezorgt u een onvergetelijke dinerervaring bij Ashoka. Het Private Dining menu bestaat uit een vorstelijk 4-gangen menu. Private Dining is het beste voor een groep van 12 tot 16 personen. Echter, als uw groepsgrootte is kleiner dan 12 of groter dan 16, zou Shared Dining Menu een perfecte keuze zijn. Het mooie van onze shared dining menu is dat het flexibel is. U kunt ons shared dining menu kiezen vanaf een groepsgrootte van 4 tot maximaal 30 personen. Bovendien in het Shared Dining menu kunt u kiezen voor een alleen 2-gangen of 3-gangen of 4-gangen menu.
Ashoka Restaurant - Groepen
Ashoka Restaurant - Groepen

Private Dining bij Ashoka

Wilt u uw speciale gelegenheid bij Ashoka vieren? Wij staan graag tot uw dienst. Onze Private Dining ervaring zal u een unieke en gedenkwaardige ervaring bezorgen. Vers bereide, heerlijke, voortreffelijke gerechten en wijnen van hoge kwaliteit van 's werelds meest spectaculaire wijnhuizen of hemelse cocktails zullen uw verwachtingen overtreffen.

Of het nu een verjaardagsfeest, verlovingsfeest, jubileumviering of zakendiner is, wij kunnen uw feest bij Ashoka organiseren. Een voorbeeldig team van culinaire experts die uw smaakpapillen prikkelen en een team van toegewijde servers staan volledig tot uw dienst. Voor de private dining is de minimale en maximale groepsgrootte respectievelijk 12 en 16 personen.

Ons doel is om u een uitzonderlijke diner ervaring te geven, dus uw dieetwensen en voorkeuren zullen goed worden verzorgd.
Ashoka Restaurant - Groepen
Ashoka Restaurant - Groepen
Ashoka Restaurant - Groepen

Shared Dining bij Ashoka

Bent u op zoek naar een leuk restaurant voor uw bedrijfsdiner, familiediner of een diner met vrienden of collega's? Ashoka is vooral bekend om haar Shared Dining concept.

Ons Shared Dining Menubestaat uit de meest populaire gerechten van het huis. U kunt naar wens kiezen voor een vegetarisch of non-vegetarisch menu. Het is ook mogelijk om vegetarisch en niet-vegetarisch gerechten te combineren. U kunt kiezen voor een 2-gangen of een 3-gangen of een 4-gangen diner. Voor het Shared Dining Menu is de minimale en maximale groepsgrootte respectievelijk 4 en 30 personen.

Voor meer informatie over ons Private en Shared Dining concept of om een reservering te maken, stuur ons alstublieft een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een WhatsApp-bericht naar +31 68 467 7777. Wij zullen spoedig contact met u opnemen.