Skip to main content

Onze restaurants

Ashoka Restaurant - Over Ons

Amsterdam Centrum

Spuistraat 3G
1012 SP Amsterdam
T: +31 - 20 221 0446
E: info@ashokarestaurant.nl
Ashoka Restaurant - Over Ons

Amsterdam West

Kinkerstraat 7
1053 DB Amsterdam
T: +31 - 20 341 78 12
E: kinker@ashokarestaurant.nl

Ashoka - waar geweldig eten en cultuur samenkomen

Ontdek de heerlijke smaken van India en Nepal in onze authentieke restaurants in Amsterdam.

Opgericht in 2013 met de ambitie om een keten van authentieke Indiase en Nepalese restaurants te openen; het eerste Ashoka Restaurant is geopened in de Spuistraat 54, Amsterdam. Ashoka restaurant heeft onlangs haar tweede vestiging geopend aan de Kinkerstraat 7 in Amsterdam. Houdt u van Indiaas eten? Bezoek dan eens Ashoka Indiase restaurant: een van de meest populaire Indiase restaurants in Amsterdam!

Bij Ashoka geloven we in kwaliteit. Wij bieden authentieke heerlijke Indiase en Nepalese gerechten. Onze missie is om de beste Indiase en Nepalese gerechten in Nederland aan te bieden. Geniet van een voor-, hoofd- en nagerecht. U hebt de keuze uit vis-, vlees- en vegetarische gerechten. De Tandoori en Curry gerechten zijn de specialiteit van het huis en brengen uw smaakpapillen in vervoering. Wilt u het pittig of net iets milder? Het valt zo gek niet te bedenken of Ashoka kan het u bieden uit haar variëteit aan Indiase gerechten.

Ashoka Restaurant is gelegen in het hart van Amsterdam. Ashoka Restaurant is met de auto en het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. De Dam en het Centraal Station zijn binnen 5-7 minuten loopafstand. Ook vanaf de Bloemenmarkt en het Leidseplein, is Ashoka Restaurant snel en gemakkelijk te bereiken.
Ashoka Restaurant - Over Ons
Ashoka Restaurant - Over Ons

De toekomst van Ashoka Restaurant

Er is nog steeds grote belangstelling van consumenten en gemeenschappen voor de vertrouwde Indiase en Nepalese keuken. De Indiase keuken heeft een decennia lange historie en een grote populariteit. Echter, het vinden van het juiste Indiase restaurant buiten India is niet zo eenvoudig. Het vinden van een goed Nepalees restaurant is zelfs moeilijker.

Ashoka Restaurant in Amsterdam heeft het vertrouwen van honderden gasten uit binnen- en buitenland. We hebben enorm veel positieve reacties en aanbevelingen van onze gasten ontvangen. Dit heeft ons aangemoedigd onze diensten uit te breiden van ons eerste kleine restaurant aan de Spuistraat Amsteerdam, naar een landelijke operatie in Nederland. Ons motto: heerlijk, authentiek eten, vriendelijke service en een redelijke prijs!

We zijn actief bezig met het vinden van leuke nieuwe locaties in verschillende steden in Nederland. Tegen het einde van 2025 zouden we graag minstens 4 meer nieuwe vestigingen te openen in de volgende steden. Blijf in contact met ons via onze officiële Facebook- en Twitter-pagina's om updates van onze nieuwe vestigingen te krijgen.
Ashoka Restaurant - Over Ons
Ashoka Restaurant - Over Ons
Ashoka Restaurant - Over Ons
  • Ashoka Restaurant - Over Ons
  • Ashoka Restaurant - Over Ons
  • Ashoka Restaurant - Over Ons
  • Ashoka Restaurant - Over Ons
  • Ashoka Restaurant - Over Ons

We streven er altijd naar om uw eetervaring bij ashoka onvergetelijk te maken.

Ashoka Restaurant - Over Ons

Verse ingrediënten

We bereiden heerlijke authentieke Indiase en Nepalese gerechten met verse, ingrediënten van hoge kwaliteit.
Ashoka Restaurant - Over Ons

Zelfgemaakt

We serveren de lekkerste Indiase en Nepalese gerechten, bereid met de hoogste kwaliteit verse ingrediënten en specerijen door een team van professionele koks sinds 2013.
Ashoka Restaurant - Over Ons

Premium kwaliteit

De beste gerechten worden gepaard met uitstekende zelfgemaakte, verse, authentieke drankjes en premium wijnen van wereldklasse wijnhuizen.
Onze filosofie
Ashoka Restaurant - Over Ons

Onze chef-kok

Onze getalenteerde chef-kok heeft uitgebreide ervaring in Indiase en Nepalese keukens, zowel in eigen land als in het buitenland. Ze hebben een diepgaand begrip van de kruiden en specerijen die in deze keukens worden gebruikt en zijn bedreven in het combineren ervan om smaakvolle gerechten te creëren. Met de steun van een ervaren team, creëert onze chef-kok uitzonderlijke Indiase en Nepalese gerechten die de rijke en diverse smaken van deze keukens laten zien. Kom vandaag nog bij ons langs om te genieten van het beste van de Indiase en Nepalese keuken!