Skip to main content

Onze restaurants

Ashoka Restaurant - Beste Indiase Restaurant in Amsterdam centrum

Amsterdam Centrum

Spuistraat 3G
1012 SP Amsterdam
T: +31 - 20 221 0446
E: info@ashokarestaurant.nl
Ashoka Restaurant - Beste Indiase Restaurant in Amsterdam centrum

Amsterdam West

Kinkerstraat 7
1053 DB Amsterdam
T: +31 - 20 341 78 12
E: kinker@ashokarestaurant.nl

Beste Indiase Restaurant in Amsterdam centrum

Beste Indiase Restaurant in Amsterdam centrum

Om de geheimen van de Indiase keuken te achterhalen is wel een levenstaak, minder tijdrovend is het om slechts dit eten te proeven. Geef u voor een avond dan ook over aan de smaakvolle keuken en geniet bij Ashoka Restaurant, in het hart van Amsterdam. Ashoka heeft het beste van de Indiase keuken te bieden. Een heel sfeervol restaurant met erg lekkere gerechten en een vriendelijke bediening, zorgen voor een geslaagde middag of avond.

Geniet van een voor-, hoofd- en nagerecht. U hebt de keuze uit vis-, vlees- en vegetarische gerechten. De Tandoori en Curry gerechten zijn de specialiteit van het huis en brengen uw smaakpapillen in vervoering. Wilt u het pittig of net iets milder? Het valt zo gek niet te bedenken of Ashoka kan het u bieden uit haar variëteit aan Indiase gerechten. Wij serveren ook een aantal heerlijke gerechten uit de Nepalese keuken.

Ashoka Restaurant - Beste Indiase Restaurant in Amsterdam centrumAshoka Restaurant is gelegen in Amsterdam centrum. Het is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. De Dam en het Centraal Station zijn op 5-7 minuten loopafstand. Ook vanaf de Bloemenmarkt en het Leidseplein is het snel bereikbaar. Behalve dat het mogelijk is om te dineren, verzorgt de vriendelijke bediening ook warme lunches. Ook afhalen is mogelijk.

Om zeker te zijn dat u maximaal bij ons genieten kan, reserveer dan uw tafel online, met een e-mail of bel ons gewoon.