Skip to main content

Onze restaurants

Ashoka Restaurant - Het Beste Indiase Restaurant van Nederland

Amsterdam Centrum

Spuistraat 3G
1012 SP Amsterdam
T: +31 - 20 221 0446
E: info@ashokarestaurant.nl
Ashoka Restaurant - Het Beste Indiase Restaurant van Nederland

Amsterdam West

Kinkerstraat 7
1053 DB Amsterdam
T: +31 - 20 341 78 12
E: kinker@ashokarestaurant.nl

Het Beste Indiase Restaurant van Nederland

Het Beste Indiase Restaurant van Nederland

We houden allemaal van Indiaas eten. Indiaas eten is niet alleen beroemd in India, maar over de hele wereld. Curry en Tandoori gerechten zijn de meest populaire gerechten in de Indiase restaurants.

Er zijn ongeveer tweehonderd Indiase restaurants in Nederland. Maar hoe zit het met de kwaliteit en authenticiteit? Gasten van Indiase restaurants kunnen het beste beoordelen welke de beste Indiase restaurants in Nederland zijn. De liefhebbers van Indiaas eten hebben Ashoka Restaurant als één van de beste Indiase restaurants in Nederland beoordeeld. Zie de recensies van onze klanten op iens.nl en TripAdvisor.

Bij Ashoka serveren wij u een brede selectie van Indiase gerechten - van Zuid- en Noord-Indiase klassiekers tot revolutionaire smaken geïnspireerd door India's koloniale verleden. Wij nodigen u uit om bij Ashoka te genieten van de heerlijke Indiase gerechten en de warmte van de Indiase gastvrijheid. U mist misschien de lekkerste Tandoori Chicken, Butter Chicken, Chicken Vindaloo, Biryani of Paratha terwijl u druk aan het zoeken bent naar het beste restaurant. Uw zoektocht naar de heerlijkste Indiase gerechten eindigt hier bij Ashoka Restaurant in Amsterdam.

Ashoka Restaurant is gelegen in het hart van Amsterdam. Ashoka Restaurant is met de auto en het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. De Dam en het Centraal Station zijn binnen 5-7 minuten loopafstand. Ook vanaf de Bloemenmarkt en het Leidseplein, is Ashoka Restaurant snel en gemakkelijk te bereiken.

Ashoka is een klein gezellig restaurant met maximaal 35-couverts. We raden u aan uw tafel van tevoren te reserveren om uw plaats te verzekeren. U kunt uw tafel online of per e-mail reserveren of bel ons op.