020 - 624 00 66

Trip Advisor

Over Ashoka

Welkom bij Ashoka Restaurant in Amsterdam

Opgericht in 2013 met de ambitie om een keten van authentieke Indiase en Nepalese restaurants te openen; het eerste Ashoka Restaurant is geopened in de Spuistraat 54, Amsterdam. Ashoka restaurant heeft onlangs haar tweede vestiging geopend aan de Kinkerstraat 7 in Amsterdam. Houdt u van Indiaas eten? Bezoek dan eens Ashoka Indiase restaurant: een van de meest populaire Indiase restaurants in Amsterdam!

Bij Ashoka geloven we in kwaliteit. Wij bieden authentieke heerlijke Indiase en Nepalese gerechten. Onze missie is om de beste Indiase en Nepalese gerechten in Nederland aan te bieden. Geniet van een voor-, hoofd- en nagerecht. U hebt de keuze uit vis-, vlees- en vegetarische gerechten. De Tandoori en Curry gerechten zijn de specialiteit van het huis en brengen uw smaakpapillen in vervoering. Wilt u het pittig of net iets milder? Het valt zo gek niet te bedenken of Ashoka kan het u bieden uit haar variëteit aan Indiase gerechten.

Ashoka Restaurant is gelegen in het hart van Amsterdam. Ashoka Restaurant is met de auto en het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. De Dam en het Centraal Station zijn binnen 5-7 minuten loopafstand. Ook vanaf de Bloemenmarkt en het Leidseplein, is Ashoka Restaurant snel en gemakkelijk te bereiken.

De toekomst van Ashoka Restaurant

Er is nog steeds grote belangstelling van consumenten en gemeenschappen voor de vertrouwde Indiase en Nepalese keuken. De Indiase keuken heeft een decennia lange historie en een grote populariteit. Echter, het vinden van het juiste Indiase restaurant buiten India is niet zo eenvoudig. Het vinden van een goed Nepalees restaurant is zelfs moeilijker.

Ashoka Restaurant in Amsterdam heeft het vertrouwen van honderden gasten uit binnen- en buitenland. We hebben enorm veel positieve reacties en aanbevelingen van onze gasten ontvangen. Dit heeft ons aangemoedigd onze diensten uit te breiden van ons eerste kleine restaurant aan de Spuistraat Amsteerdam, naar een landelijke operatie in Nederland. Ons motto: heerlijk, authentiek eten, vriendelijke service en een redelijke prijs!

We zijn actief bezig met het vinden van leuke nieuwe locaties in verschillende steden in Nederland. Tegen het einde van 2020 zouden we graag minstens 4 meer nieuwe vestigingen te openen in de volgende steden. Blijf in contact met ons via onze officiële Facebook- en Twitter-pagina's om updates van onze nieuwe vestigingen te krijgen.

Ashoka Amsterdam

onze chef-kok

Onze chef kok heeft een uitzonderlijke culinaire talent. Hij heeft een team met jarenlange ervaring in de Indiase en Nepalese keukens in binnen- en buitenland spelen met kruiden en specerijen

Visit us and let us surprise you!
 
 

Meer weten

Chicken Tandoori

Fan van Indian Curry en Tandoori gerechten?

Kom naar Ashoka Restaurant in Amsterdam. Bent u nog niet vertrouwd zijn met de Indiase keuken maar u wilt het ontdekken, dan bent u bent van harte welkom!

Lees Meer
Nepali MOMO

Willen de Nepalese keuken te ontdekken?

Het vinden van authentieke Nepalese keuken, in Amsterdam is een uitdaging.

Er is een groot aanbod, maar er zijn niet veel restaurants leveren de gewilde kwaliteit die wij leveren.

Lees Meer
Ashoka Restaurant

Beste Indiase restaurant in Nederland

Bij Ashoka serveren wij u een brede selectie van Noord-Indiase klassiekers tot revolutionaire smaken geïnspireerd door India's koloniale verleden.

Lees Meer