020 - 624 00 66

Trip Advisor

Ashoka Kinkerstraat : Reserveer nu

Ashoka restaurant heeft onlangs haar tweede vestiging geopend aan de Kinkerstraat 7 in Amsterdam.  Houd je van Indiase en Nepalese gerechten en zou u graag in een leuk en gezellig restaurant in Amsterdam willen zijn? Bezoek dan restaurant Ashoka in de Kinkerstraat 7.

Ashoka restaurant serveert sinds 2013 authentieke en lekkere Indiase en Nepalese gerechten aan de Amsterdammers, Indiase en Nepalese expats, en aan alle bezoekers vanuit de hele wereld. Genieten van heerlijke Butter Chicken, Tikka Masala en Biryani of vers gegrilde Tandoori-gerechten in de Ashoka Kinkerstraat. Bij Ashoka, kunt U ook genieten van heerlijke Nepalese Dal bhat en momos. U vindt alle populaire Indiase en Nepalese gerechten op onze menukaart.

Ashoka Amsterdam Centrum was te klein voor zijn naam en faam voor de liefhebbers van Indiase en Nepalese gerechten waardoor wij ons geinspireerd voelden om een ​​groter restaurant te openen in de buurt van Amsterdam Centrum. Uiteindelijk zijn we erin geslaagd een mooie locatie te vinden in de Kinkerstraat 7, die niet ver van alle delen van Amsterdam ligt; Amsterdam Centrum, Amsterdam west en ook in de buurt van Amstelveen. Ashoka Kinkerstraat is goed verbonden met het openbaar vervoer. Vanuit Amsterdam Centraal Station neem je Tram 13 en/of 17. Als u vanuit Amsterdam Oost reist, kunt u tram 3 en/of 7 en/of 19 nemen. Wanneer u vanuit Amstelveen reist, neemt u bus 347 en/of 357. De bus- en tramhalte bij de Ashoka Kinkerstraat heet de Elandsgracht. Vanuit hier loopt u in 2 minuten naar onze restaurant. Wanneer u met uw eigen auto reist, kunt u gemakkelijk parkeren in de buurt.

Ashoka biedt lekkere authentiek en gevarieerde Indiase en Nepalese gerechten voor een eerlijke prijs aan.  Bezoek de Ashoka Kinkerstraat en geniet van ons heerlijke Indiase en Nepalese gerechten. Wij verwelkomen u van harte in ons nieuwe locatie om onze lekkere gerechten te serveren.

Ashoka - Amsterdam Centrum: Reserveer nu

De Indiase keuken omvat een breed scala aan regionale gerechten van India. Bent u een fan van de Indiase Curry en Tandoori gerechten? Of een van de vele andere heerlijke Indiase gerechten? Kom dan naar Ashoka Restaurant in Amsterdam. Of als u onbekend bent met de Indiase keuken en u wil het ontdekken, dan bent u van harte welkom bij Ashoka.

Onze chef-kok heeft meer dan een decennium aan ervaring in de Indiase culinaire wereld. Ons team van professionele en ervaren obers en serveersters zal u warm welkom heten en de beste culinaire ervaring bij Ashoka geven. Bij Ashoka kunt u de Zuid-Indiase en Noord-Indiase keuken ontdekken, maar kunt u ook smullen van alle andere bekende gerechten uit India.

Laat u verrassen door de sfeervolle ambiance, gastvrijheid en heerlijke gerechten die u ontvangt bij Ashoka Restaurant.

Visit us and let us surprise you!

Reserve Now