Skip to main content

Onze restaurants

Ashoka Restaurant - Categorie (nl-nl)

Amsterdam Centrum

Spuistraat 3G
1012 SP Amsterdam
T: +31 - 20 221 0446
E: info@ashokarestaurant.nl
Ashoka Restaurant - Categorie (nl-nl)

Amsterdam West

Kinkerstraat 7
1053 DB Amsterdam
T: +31 - 20 341 78 12
E: kinker@ashokarestaurant.nl

Shared Dining bij Ashoka

 Bent u op zoek naar een leuk restaurant voor uw bedrijfsdiner, familiediner of een diner met vrienden of collega's? Ashoka is vooral bekend om haar Shared Dining concept.
 
Ons Shared Dining Menubestaat uit de meest populaire gerechten van het huis. U kunt naar wens kiezen voor een vegetarisch of non-vegetarisch menu. Het is ook mogelijk om vegetarisch en niet-vegetarisch gerechten te combineren. U kunt kiezen voor een 2-gangen of een 3-gangen of een 4-gangen diner. Voor het Shared Dining Menu is de minimale en maximale groepsgrootte respectievelijk 4 en 30 personen.

Voor meer informatie over onsShared Dining of om een reservering te maken, kunt u ons een e-mail sturen viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of stuur ons een WhatsApp bericht op +31 68 467 7777. Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

Groepsdiner bij Ashoka

Groepsdiner bij Ashoka

Bent u op zoek naar een heerlijk restaurant voor een groepsdiner in Amsterdam Centrum? Ashoka is dan uw beste keuze.

Het speciale Private Dining of Shared Dining menu van onze chef-kok bezorgt u een onvergetelijke dinerervaring bij Ashoka. Het Private Dining menu bestaat uit een vorstelijk 4-gangen menu. Private Dining is het beste voor een groep van 12 tot 16 personen. Echter, als uw groepsgrootte is kleiner dan 12 of groter dan 16, zou Shared Dining Menu een perfecte keuze zijn. Het mooie van onze shared dining menu is dat het flexibel is. U kunt ons shared dining menu kiezen vanaf een groepsgrootte van 4 tot maximaal 30 personen. Bovendien in het Shared Dining menu kunt u kiezen voor een alleen 2-gangen of 3-gangen of 4-gangen menu.
Ashoka Restaurant - Categorie (nl-nl) Ashoka Restaurant - Categorie (nl-nl)

Private Dining bij Ashoka

Wilt u uw speciale gelegenheid bij Ashoka vieren? Wij staan graag tot uw dienst. Onze Private Dining ervaring zal u een unieke en gedenkwaardige ervaring bezorgen. Vers bereide, heerlijke, voortreffelijke gerechten en wijnen van hoge kwaliteit van 's werelds meest spectaculaire wijnhuizen of hemelse cocktails zullen uw verwachtingen overtreffen.

Of het nu een verjaardagsfeest, verlovingsfeest, jubileumviering of zakendiner is, wij kunnen uw feest bij Ashoka organiseren. Een voorbeeldig team van culinaire experts die uw smaakpapillen prikkelen en een team van toegewijde servers staan volledig tot uw dienst. Voor de private dining is de minimale en maximale groepsgrootte respectievelijk 12 en 16 personen.

Ons doel is om u een uitzonderlijke diner ervaring te geven, dus uw dieetwensen en voorkeuren zullen goed worden verzorgd.
 • Ashoka Restaurant - Categorie (nl-nl)

  D 3

 • Ashoka Restaurant - Categorie (nl-nl)

  D 2

 • Ashoka Restaurant - Categorie (nl-nl)

  D 1

Shared Dining bij Ashoka

Bent u op zoek naar een leuk restaurant voor uw bedrijfsdiner, familiediner of een diner met vrienden of collega's? Ashoka is vooral bekend om haar Shared Dining concept.

Ons Shared Dining Menubestaat uit de meest populaire gerechten van het huis. U kunt naar wens kiezen voor een vegetarisch of non-vegetarisch menu. Het is ook mogelijk om vegetarisch en niet-vegetarisch gerechten te combineren. U kunt kiezen voor een 2-gangen of een 3-gangen of een 4-gangen diner. Voor het Shared Dining Menu is de minimale en maximale groepsgrootte respectievelijk 4 en 30 personen.

Voor meer informatie over ons Private en Shared Dining concept of om een reservering te maken, stuur ons alstublieft een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een WhatsApp-bericht naar +31 68 467 7777. Wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Duurzaamheid bij Ashoka

Duurzaamheid bij Ashoka


ONZE INZET, INITIATIEVEN EN BIJDRAGE

 • Ashoka Restaurant - Categorie (nl-nl)

  Duurzame verpakkingen voor Takeaway

  Wij gebruiken momenteel 90% BIO disposables dozen voor levering en afhaling. Onze missie is 100% bio disposables binnen 2023. Zeg nee tegen plastic!
 • Ashoka Restaurant - Categorie (nl-nl)

  Charity: Water

  We zijn blij om te kunnen aankondigen dat 7% van de opbrengst van natuurlijke mineraalwater die wordt verkocht wordt voor een goed doel gedoneerd: water ter bestrijding van de watercrisis wereldwijd..
 • Ashoka Restaurant - Categorie (nl-nl)

  Natuurbehoud

  We nemen een initiatief om de meest bedreigde dieren in Nepal te beschermen.

Private Dining bij Ashoka

 Wilt u uw speciale gelegenheid bij Ashoka vieren? Wij staan graag tot uw dienst.

Onze Private Dining ervaring zal u een unieke en gedenkwaardige ervaring bezorgen. Vers bereide, heerlijke, voortreffelijke gerechten en wijnen van hoge kwaliteit van 's werelds meest spectaculaire wijnhuizen of hemelse cocktails zullen uw verwachtingen overtreffen.

Of het nu een verjaardagsfeest, verlovingsfeest, jubileumviering of zakendiner is, wij kunnen uw feest bij Ashoka organiseren. Een voorbeeldig team van culinaire experts die uw smaakpapillen prikkelen en een team van toegewijde servers staan volledig tot uw dienst. Voor de private dining is de minimale en maximale groepsgrootte respectievelijk 12 en 16 personen.

Ons doel is om u een uitzonderlijke diner ervaring te geven, dus uw dieetwensen en voorkeuren zullen goed worden verzorgd. Voor reserveringen en meer informatie kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur ons een WhatsApp bericht op +31 68 467 7777. Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.

Afhalen en Bezorgen

Afhalen en Bezorgen

Wilt u genieten van het allerbeste Indiase en Nepalese eten aan uw huis? Dan bent u aan het goede adres. Uw favoriete restaurant, Ashoka, bezorgt nu in Amsterdam.

U kunt bij ons bestellen via UberEats of Thuisbezorgd.nl.

 • Ashoka Restaurant - Categorie (nl-nl)

  Ubereats

  Klik op de onderstaande link om uw bestelling te plaatsen via UberEats.

  Order Online

 • Ashoka Restaurant - Categorie (nl-nl)

  Thuisbezorgd.nl

  Om uw bestelling via Thuisbezorgd.nl te plaatsen, klikt u op de onderstaande link.

  Order Online

CLICK or CALL & COLLECT

✆ 020 221 0446

Onze Click & Collect service is alleen beschikbaar bij Ashoka - Amsterdam Centrum

Het ophaaladres: Spuistraat 3G, 1012 SP Amsterdam

Wilt u afhalen bij Ashoka Kinkerstraat, plaats dan uw bestelling via telefoon 020 341 7812

BESTEL NU ONLINE


Fijn om tot uw dienst te zijn !!!

Ashoka Cadeabon

Cadeabon

Op zoek naar het perfecte cadeau? Verras jouw familielid,vriend of collega met een cadeaubon van restaurant Ashoka.

Met Cadeaubon van Ashoka restaurant geeft u een smakelijke en gezellige avond uit. Geef een cadeaubon voor een diner als culinaire verrassing.

Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen: de cadeaubon van het restaurant Ashoka. Bestel hem gemakkelijk online of haal hem op bij ons in de zaak. Onze Digitale Cadeaukaart wordt direct op uw e-mailadres afgeleverd. U kunt ook een fysieke cadeaukaart bestellen die per post naar u wordt verzonden.

Bestel de Cadeaubon van Ashoka online nu en stuur uw beste wensen!

Love and be loved!
Ashoka Restaurant - Categorie (nl-nl)