020 - 624 00 66

Trip Advisor
Ashoka - Amsterdam Centrum
Ashoka - Amsterdam West

Find below Our Menu Card in your language

Nederlands

Kijk hier voor onze uitgebreide menukaart in het Nederlands.

Vijf jaar geleden begonnen wij in de Spuistraat met Ashoka Restaurant. Ashoka trok meer en meer bezoekers. Wij delen tot op heden de culinaire traditie van India en Nepal met Amsterdammers en bezoekers van deze prachtige kleurrijke stad. Inmiddels groeit Ashoka uit haar voegen: tijd voor een tweede vestiging dus! In het hartje van de multiculturele buurt Amsterdam West, in de Kinkerstraat, hebben wij onlangs hebben een nieuwe vestiging van  Ashoka Restaurant geopend. 

Soms is het lastig om de echt goede restaurants te onderscheiden van de zogenaamde ‘tourist traps’. De mensen die woonachtig zijn in Amsterdam Centrum of de Kinkerstraat hebben misschien al wel eens van gehoord van Restaurant Ashoka. Of je nu voor een Tandoori gerecht of een currygerecht gaat, voor kip, lam, vis of vegetarisch, de gerechten hebben met elkaar gemeen dat ze zijn gemaakt met aandacht, en smaken alsof ze rechtstreeks uit India en Nepal komen. Met kruiden en specerijen - die heerlijke geuren! Bezoek Ashoka en geniet van authentieke Indiase en Nepalese gerechten, en bovenal een warme gastvrijheid.

Explore More

Chicken Tandoori

Fan of Indian Curry and Tandoori dishes?

Then come to Ashoka Restaurant in Amsterdam. Or if you are not yet familiar with Indian Cuisine and would like to discover it, you are heartily welcome

Read More
Nepali MOMO

Want to discover the Nepalese cuisine?

Finding authentic Nepalese cuisine in Amsterdam is not an easy job. Claiming and offering are two different things. It’s not we, but our customers say who we are.

Read More
Ashoka Restaurant

Best Indian Restaurant in the Netherlands

At Ashoka we serve you a broad selection of North Indian classics to revolutionary flavours inspired by India's colonial past.

Read More